Cine suntem?

Cine suntem?

Suntem o echipă de voluntari a Let’s Do It, Romania! care își dorește să aducă o schimbare în atitudinea și stilul de viață al oamenilor. Ne propunem să curățam alături de autorități o mare parte a deșeurilor ce se găsesc în natură și să reușim să menținem o planetă curată.

Ce vrem să facem?

Ce vrem să facem?

Obiectivul proiectului este reprezentat de desființarea depozitelor ilegale de deșeuri. Ne propunem ca până la sfârșitul anului 2020 să igienizăm un număr de 200 de zone raportate în aplicația TrashOut. Până la finalul acestui an dorim să dezvoltăm o relație cât mai bună cu autoritățile locale, să le facilităm procesul de identificare a deșeurilor și să scădem procentul de gunoaie ajunse în natură.

Cum puteți ajuta?

Cum puteți ajuta?

Adevărul este că sunt mai multe moduri în care ne puteți ajuta. O modalitate ar fi înscriindu-vă ca voluntar la secțiunea ”Înscriere voluntari” pentru a ne ajuta cu trimiterea sesizărilor către autorități. Dacă nu dispuneți de timpul necesar, ne puteți susține și dând click pe tab-ul ”Susține” și veți fi redirecționat către pagina Let's Do It, Romania!, unde puteți face o donație în contul Let's Do It, Romania!, să redirecționați 3,5% ca donator sau cei 20% dacă sunteți o companie.